Trafikklærer søkes      

 
LÆR OG KJØR trafikkskole AS ble etablert i januar 1994. I 2010 fusjonerte vi med to andre store trafikkskoler og ble til LEARN AS. Fusjonen og allerede vekst har ført til at vi i dag er en av Nordens største trafikkskoler med 8 avdelinger i Norge. Vår unike sammensetning av mange medarbeidere med bred kompetanse, moderne bilpark og flotte avdelingskontorer gjør at vi i dag kan tilby opplæring i alle førerkortklasser,og all slags utdannelse innenfor transport på veg.I våre lokaler på Lierstranda ved Drammen trafikkstasjon, og med stadig økende kundepågang, søker vi:
 
Trafikklærer
 

Vi er en trafikkskole i forkant, med nytenkende medarbeidere og med fokus på forskning og utvikling. Vi har en solid administrasjon med booking, økonomi og kundeoppfølging på hvert avdelingskontor. Vårt felles motto; “Oppleves best” betyr alt for oss i hvordan vi arbeider, hva vi gjør og ikke minst i hvilken retning vi går.
 
LEARN AS setter stor pris på sine medarbeidere og vet at de er grunnlaget for videre utvikling og fornøyde kunder. Våre medarbeidere har høy kompetanse innen trafikkopplæring og pedagogikk, og bedre skal vi bli! Nå søker vi flere flinke kolleger, og vi søker deg som er fremragende. Vi er helt avhengig av fremragende mennesker for å “oppleves best”!
 
Den vi søker trives i et hektisk, uformelt og lærende miljø. Vi vil ha deg som setter trafikksikkerhet høyt og som liker jobben din. Vi kan tilby svært gode betingelser.
 
 
Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt!
Søknad med vitnemål sendes snarest pr. post eller e-post:
LEARN AS v/ Geir Cato Kristiansen, geir.cato@learn.no
 

<< Tilbake